Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hidratantna krema uklanja znakove starenja dobiva najveći posao u povijesti Investors Showa

Caratia Cream2
Foto: Promo
1/5
20.05.2023.
u 07:00

Nikad prije žiri nije jednoglasno odlučio da će svaki uložiti više od milijun dolara u potencijalnu tvrtku.Nakon što su kupili nevjerojatnih 45% udjela u sestrinskoj tvrtki, povjerenstvo je osobno mentoriralo par, pomažući im da prođu kroz rebrandiranje i ponovno pakiranje svog čudesnog proizvoda.

Reklamirajući svoje otkriće kao veliki korak naprijed u povijesti njege kože,” suci su brzo ponudili svoj teško zarađeni novac kako bi poduprli poduzetnički par. Bili smo šokirani. Najviše čemu smo se nadali je neki savjet...nismo čak ni bili sigurni da ćemo uspjeti dobiti investitore,”objasnila je Samanta.Nakon izvanrednih ponuda svakog člana komisije, sestre su briznule u plač.

Suci su bili zapanjeni činjenicom da jedan proizvod može učiniti sve sljedeće:

- Ukloniti bore & podočnjake oko očiju
- Smanjiti natečenost očiju & vrećice ispod očiju
- Smanjiti tamne mrlje, staračke pjege & pjege od sunca
- Vlažiti kožu

Par su prvi natjecatelji u dugom trajanju showa koji su ikada dobili ovacije i ponude ulaganja od svih pet članova žirija.Sestre su rekle da su proslavile uspjeh uz šampanjac i tortu kada je epizoda završila.

Foto: Promo

Od snimanja svoje epizode, sestre su marljivo radile stavljajući savjete svojih mentora u igru.

"Potpuno smo promijenili brend naše tvrtke i osmislili novo pakiranje," rekla je Ana.

Par je nedavno predstavio proizvod koji im je donio milijune dolara ulaganja i omogućio prodaju diljem Hrvatske.

Dva proizvoda koja smo predstavili na izložbi rebrendirana su u Caratia Cream2.To je originalna formula,samo smo promijenili ime i ambalažu,"objasnila je Samanta.

Sestre su prvo lansirale proizvode u prodaju putem web stranice svoje tvrtke i kažu da su se rasprodali u roku od 5 minuta.

"Čak smo se pobrinuli da imamo više proizvoda nego što smo mislili da možemo prodati,ali sve se rasprodalo u roku od pet minuta!" uzviknula je Samanta.

Dok ulagači nazdravljaju svom pametnom poslovnom potezu, žene okolo hrle online kako bi kupile Caratia Cream2 i kažu da su rezultati promijenili život.

Ispitivanja Caratia Cream2 otkrila su da su žene koje su koristile Caratia Cream2 uspjele drastično smanjiti znakove starenja i kontinuiranom upotrebom spriječile ponovnu pojavu znakova.

“ Caratia Cream2 revolucionira medicinu protiv starenja,objasnio je jedan od investitora iz emisije.

ŽENE SVIH DOBA VOLE CARATIA CREAM2

Foto: Promo

Caratia Cream2 je revolucionaran. Jedina je tvrtka na svijetu koja može učinkovito ukloniti znakove starenja na siguran, prirodan i zdrav način.”- Jana

Foto: Promo

Imam naporan raspored i nemam puno vremena da se posvetim rutinama ljepote. Zato volim Caratia Cream2! Samo nekoliko sekundi svake večeri održava moju kožu lijepom i bez bora.”- Sanja

Foto: Promo

Ne nosim puno šminke, pa ako moja koža pati – cijeli svijet zna za to. Srećom, upoznala sam se s Caratia Cream2 i sada to nitko ne primjećuje jer moja koža izgleda nevjerojatno!” - Anka

TRETIRAJTE SEBE KAO ZVJEZDU

Tijekom ograničenog vremena svatko može dobiti 78% popusta za Caratia Cream2.

Tako je, Caratia Cream2 poklanjaju proizvod uz 78% popusta.Krema će vam biti isporučena ravno na vrata i odmah spremna za upotrebu.Upamtite da je važno da Caratia Cream2 koristite dva puta dnevno kako biste postigli potpune rezultate protiv starenja.

Ova ponuda neće dugo trajati pa svakako slijedite poveznicu u nastavku kako biste već danas zatražili svoj popust od 78% prije nego što svi ponestanu!

Da, sada se želim riješiti 100% bora s Caratia Cream2>>>

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije