Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 213
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. godišnjica

Georgia je utjelovljenje Hudson Jeansa; samouvjerena i strastvena

georgia may jagger
Foto: Hudson Jeans
1/4
30.07.2012.
u 00:01

Tim je riječima kreativni direktor američkog brenda hvalio Georgiju May Jagger koja se transformirala u kabaretsku plesačicu kako bi proslavila njihov 10. rođendan

Hudson Jeans, omiljeni brend slavnih trendseterica, ali i "običnih" djevojaka, slavi desetu godišnjicu, a kako bi dostojno proslavio rođendan, obradovao je svoje obožavatelje s četiri nova modela traperica koja će biti dostupna na jesen.
 
No to nije sve. Brend je snimio posebnu kampanju "Hudson Cabaret" u kojoj se njihova ambasadorica Georgia May Jagger transformirala u seksepilnu kabaretsku plesačicu, a da za seksepil nije potrebno pokazati previše gole kože, pokazala je Georgia koja u promotivnom videu pleše u posebno skrojenim trapericama za ovu prigodu, naravno, s potpisom Hudson Jeansa.

Kći Jerry Hall i Micka Jaggera zaštitno je lice ovog brenda od 2009. godine, a kreativni direktor Ben Taverniti rekao je kako je ona bila očigledan izbor da bude ambasadorica i kampanja u povodu 10. godišnjice.

– Ona je utjelovljenje našeg brenda; ima stila, samouvjerena je, strastvena i cool. A zajedno surađujemo posljednje tri godine, tako da je ona logičan izbor i uvod u drugo desetljeće našeg rada – oduševljeno je rekao Taverniti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije