Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupanje i moda

ELFS Pop Up shop na novom IT mjestu - kupalištu Angiolina

ELFS
Foto: Danijel Galić
1/5
26.07.2017.
u 09:54

Replika drvenih kabina daje retro osjećaj, ali usluga će biti prilagođena modernom posjetitelju.

Današnji besprijekoran ambijent obnovljenog opatijskog kupališta Angiolina  nekad je bilo neprežaljeno kupalište koje je izgorilo u požaru 1989. godine, a ove je godine zasluženo preuređeno u duhu originala.

Replika drvenih kabina daje retro osjećaj, ali usluga će biti prilagođena modernom posjetitelju. Drveni paviljon sastoji se od prizemlja, kata i terase. U prizemlju su garderobe i kupalište, dok se na ostalim razinama prostiru sunčalište, terasa, bar i ekskluzivni  ELFS Pop-Up shop. Prva pratilja Miss Universe Hrvatske Elena Jung uživala je na kupalištu te isprobala aktualnu ljetnu kolekciju ovog Pop-Up dućana te zablistala u kupaćem kostimu s motivima sladoleda. . 

Posebnost ovog Pop-Up shopa je da se nalazi u sklopu samog kupališta,  odnosno plaže i time modernom posjetitelju pruža vrhunsku uslugu i doživljaj kupnje kakvog se ne bi posramile ni mnoge inozemne mondene lokacije.

Ponuda je prilagođena posjetiteljima i njihovim potrebama te osim kupaćih kostima i ručnika za plažu, u ponudi su i lepršave ljetne haljine kao i popularni t-shirti za muškarce i žene za sve one koji se odluče nakon kupanja produljiti izlazak na plaži u kasne noćne sate.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije