Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova dizajnerica

Donje rublje Sashe Pivovarove – kreativnost modela i kvaliteta Gapa

Sasha for Gap (1)
Foto: Gap
1/4
30.11.2011.
u 13:53

Dvadesetšestogodišnja ruska manekenka najpoznatija po angažmanu u Pradinim revijama čak šest sezona zaredom okušala se u dizajnerskim vodama

Prekrasnoj Sashi Pivovarovoj nije bilo dosta što je već poznata i kao slikarica te glumica u usponu (pojavljuje se u filmu "In Time" s Justinom Timberlakeom) – odlučila je napraviti još jedan iskorak iz svog manekenskog posla kako bi u suradnji s Gapom napravila kolekciju donjeg rublja i odjeće za spavanje.

Spavaćice, bokserice, žensko donje rublje i pidžame dio su kolekcije koja je inspirirana bajkama, a u kampanji se pojavljuje sama Sasha.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije