Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Show Nove TV

Četverogodišnji bubnjar Leni raspametio žiri Supertalenta

leni damjanović
16.10.2009.
u 22:06

Leni je osjetio ritam dok je još bio u maminom trbuhu na koncertu Discipline Kitschme. Prvi put je sjeo za bubnjeve kad je imao samo godinu dana i sedam mjeseci - otkrio je tata Dejan.

‘Zvijezda je rođena’ - bio je komentar oduševljenog i iznenađenog Dubravka Merlića nakon što je četverogodišnji mali roker iz Žminja, Leni Damjanović, uz pratnju tate Dejana na gitari, pokazao svoje umijeće na bubnjevima. Nina Badrić je također ostala bez riječi i komentara, dok je publika svoje oduševljenje pokazala pljeskajući na nogama.

- Leni je osjetio ritam dok je još bio u maminom trbuhu na koncertu Discipline Kitschme. Prvi put je sjeo za bubnjeve kad je imao samo godinu dana i sedam mjeseci. Sa tri godine je bubnjao po kanti za smeće, pa nam nije preostalo ništa drugo nego mu kupiti bubnjeve. Kad ih je napokon dobio, počeo je svirati već u sedam ujutro - s ponosom je otkrio 28-godišnji tata Dejan koji je glavni krivac što je mališan zaljubljen u rock glazbu.

- Slušam AC/DC i Iron Maden, a kad narastem bit ću Michael Jackson - obavijestio je članove žirija maleni Leni koji je potpuno raspametio publiku Supertalenta u Rijeci. Jednako ugodno iznenađeni Lenijem bili su Igor Mešin i Rene Bitorajac koji su ga zamolili za jedan autogram jer ga zasigurno čekaju dani slave. P

Put do srca žirija našao je i 29-godišnji plesač iz Rijeke, Tomislav Topalović, koji je svojom ‘pomaknutom’ koreografijom na pjesmu ‘Za tvoje snene oči’ grupe Colonija razgalio i rasplesaso Enesa Bešlagića koji mu nije imao srca reći ‘ne’.

Iznenađenje u Osijeku priredio je i trbušni plesač Vjekoslav koji je Ninu i Dubravka pridobio plesom ali i originalnim kostimom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije