Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi život: Dan nakon najave razvoda, poduzetnik se vratio na posao

Bernard Krasnić: Nina je sve odradila u naše ime

badrić
Foto: Pixsell
1/2
20.10.2009.
u 19:49

- Nemojte se ljutiti, ali Nina je već sve rekla svojim dopisom u naše ime. Jednostavno, nemam vam što dodati... - rekao nam je Krasnić, kratko i suzdržano, kako je to radio i u najljepšim trenucima njihove ljubavi.

Dan nakon što je pjevačica Nina Badrić s javnošću podijelila vijest o raskidu svojeg trogodišnjeg braka, njezin uskoro bivši suprug Bernard Krasnić, prema običaju, započeo je svoj radni dan u svome pubu The Hole in One. Sve obveze obavljao je prema planu iako je, vidjelo se, bio slomljen. 31-godišnji poduzetnik prišao nam je pognute glave.

Bernardova tiha patnja

– Nemojte se ljutiti, ali Nina je već sve rekla svojim dopisom u naše ime. Jednostavno, nemam vam što dodati... – rekao nam je Krasnić, kratko i suzdržano, kako je to radio i u najljepšim trenucima njihove ljubavi. U posljednjih devet godina, koliko su pjevačica i njezin, kako ga je od milja zvala – Beba, bili skupa, Zagrepčanin ni jednom nije dao izjavu za medije. Pod izgovorom da nije javna osoba ogradio se i ovaj put, kad su nagađanja o njihovu razlazu počela bacati sjenu na sva lijepa sjećanja.

Naime, tjednik Arena jučer je, pozivajući se na srpske medije, objavio da je njihov trogodišnji brak pukao zbog Ninina preljuba. U tekstu su naveli da se Bernard Krasnić upravo zato u noći s 11. na 12. listopada zauvijek odselio iz njihova obiteljskog doma. Prema tom nepotvrđenom scenariju, pjevačica je brak i voljenog muškarca pokušavala vratiti sve do jučer, kad je, otvorena srca, priznala poraz i otputovala iz Zagreba.

Pjevačica napustila grad

– Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe, nije bilo teških riječi ni svađa. Mi smo samo dvoje ljudi koji su se emotivno udaljili. Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje čvrsto vjerovali u njega. Kraj svoga braka smatram svojim porazom i teško proživljavam sve ovo. No i porazi su sastavni dio života. Naš je razvod sporazuman i u ovome trenutku tješi me činjenica da smo učinili sve što smo mogli i znali da spasimo svoj brak i da ćemo oboje pamtiti samo dobre i lijepe trenutke – objavila je prekjučer pjevačica u pismu koje je poslala medijima i hrvatskoj javnosti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije