Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEDI PROBATI

4 neobična tretmana protiv celulita koji doista djeluju

celulit
Foto: Thinkstock
11.10.2016.
u 10:58

Postoji mnogo metoda za rješavanje celulita, ali mnoge od njih zapravo ne djeluju

Celulit imaju mnoge žene i nije nešto čega se treba sramiti. Postoji mnogo metoda za rješavanje celulita, ali mnoge od njih zapravo ne djeluju. Women's Health donosi četiri tretmana protiv celulita koji  doista pomažu:  

1. Krastavci  

Ovo popularno povrće hidratizira i bogato  je vitaminima. Stavljanje kriški izravno  na kožu omogućuje da fitokemikalije iz  krastavaca ojačaju kolagen, što može  rezultirati gotovo istovremenim  smanjenjem pojave celulita.  

2. Kava  

Kofein proširuje krvne puteve, što očvršćuje vanjska tkiva kože. Primijenjen na koži vašem tijelu također omogućuje oslobađanje toksina i metaboliziranje masnoće. Sami si možete prirediti namaz od kave kombiniranjem zrna kave s omiljenim uljima za kožu.  

3. Kupke od algi  

Alge možete staviti na kožu u obliku kupke ili smotuljaka. Alge imaju visoke razine joda, koji poboljšava rad štitnjače i lokalnu cirkulaciju krvi, što smanjuje celulit.  

4. Želatina  

Želatina i inače ima puno prednosti, a u borbi protiv celulita izrazito je učinkovita. Pomiješajte prah u svoje omiljeno piće jednom na dan.

>> Smršavjele su i više od 40 kilograma, a sada su i otkrile tajnu svog uspjeha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije