Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srce za Lustiga

U Sarajevu nagrađeni Branko Lustig, Sviličić i Slijepčević

srce sarajeva za branka lustiga
afp
15.07.2012.
u 12:35

Branko Lustig osvojio je počasno Srce Sarajeva na netom završenom Sarajevskom filmskom festivalu. Među nagrađenima su i Ognjen Sviličić i Nebojša Slijepčević.

Iako na zatvaranje Sarajevskog filmskog festivala nisu došli očekivani Robert de Niro i George Clooney, zamijenio ih je Jeremy Irons. Srce Sarajeva osvojili su igrani rumunjski film “Svi iz naše porodice” Radua Judea, kratkometražni film “Povratak” albanske redateljice Blerte Zeqiri, te dokumentarni (opet) rumunjski film “Ugasi svjetlo” Ivane Mladenović. Hrvatski producent Branko Lustig dobio je počasno Srce Sarajeva (na slici). Hrvatski redatelj Nebojša Slijepčević dokumentarcem iz južne Hrvatske “Muški film” osvojio je nagradu za ljudska prava. Projekt “Quiet People” Ognjena Sviličića i producenta Damira Terešaka dobio je nagradu CineLink Exellence.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije