Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Predstavljena knjiga „Možeš i Ti“: Ovo je priča za sve one koji žele promjenu u svom životu

Predstavljena knjiga „Možeš i Ti“
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
16.11.2023.
u 10:34

U prepunom zagrebačkom Movie Pubu održana je promocija knjige i istoimene pjesme autora Luke Balvana. Svoju knjigu predstavio je uz podršku prijatelja, osoba iz javnog života te ljubitelja njegova rada.

U dinamičnom svijetu u kojem živimo suočavamo se s različitim izazovima i preprekama koje često mogu ugasiti našu unutarnju vatru. U tim trenucima motivacijske knjige postaju poput svjetionika koji nas usmjeravaju prema ciljevima i potiču nas na akciju. 

Izdavač knjige pod naslovom „Možeš i Ti“, Večernji list i izdavač istoimene pjesme i videospota Croatia Records, podržali su ovu sjajnu inicijativu, stvarajući tako moćan tim za širenje pozitivnih poruka koje nose knjiga i pjesma. Knjigu su predstavili recezenti professor emeritus Miro Jakovljević, psihijatar, predsjednik Hrvatskog instituta za istraživanje i edukaciju o mentalnom zdravlju i prof. dr. sc. Božo Skoko, vodeći hrvatski stručnjak za imidž i branding, a promociju je moderirao Petar Pereža, voditelj Dnevnika Nove TV.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

U uvodnim riječima, autor Luka Balvan pozvao je sve prisutne da zajedno istraže stranice njegove knjige, podsjećajući nas da nismo sami na svom putu te da uvijek postoji netko tko nas ljubi i računa na nas. "Budimo svjetlo. Otvorimo srce. Već danas netko stavlja osmijeh u tvoje srce, i sreća ti se smiješi, već danas." riječi su koje su posjetiteljima ulile osjećaj zajedništva i optimizma.

Isti autor, Luka Balvan, osim što je napisao knjigu, sam je skladao i predstavio istoimenu pjesmu. Izjavio je kako je dobio nadahnuće napisati i skladati pjesmu, a uz pomoć i podršku prijatelja uspješno dovršiti i snimanje pjesme i videospota.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

I tako je, uz inspirativne riječi i pozitivne vibracije koje nosi knjiga i pjesma "Možeš i Ti", predstavljanje postalo ne samo književni događaj, već pravo iskustvo puno radosti i motivacije. Kao što autor poručuje, svatko od nas može prolaziti kroz uspone i padove, ali uz podršku zajednice i vlastitu snalažljivost, možeš i ti stvoriti vlastitu priču uspjeha.

Knjiga „Možeš i Ti“ dostupna je u svim boljim knjižarama.

Foto: Igor Kralj/Pixsell

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije