Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
artOmat

Posjetite sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta

Dom hrvatskih likovnih umjetnika
arhiva VL
11.12.2012.
u 12:28

Predstavljaju se 143 autora, a sajam počinjemo festivalom ART FOR ALL na kojem se posjetitelji mogu okušati u različitim kreativnim područjima, sudjelovati na radionicama kao što su Radionica Kamensko, Maraton portretiranja...

Treći artOmat – sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta održat će se od 14. do  23. prosinca 2012. u Domu hrvatskih likovnih umjetnika na Trgu žrtava fašizma bb. ArtOmat već tradicionalno spaja kreativce različitih područja koji svojim nekonvencionalnim razmišljanjem sudjeluju u kreiranju izuzetno inspirativnog programa u jedinstvenoj atmosferi Doma hrvatskih likovnih umjetnika. Stoga i ove godine, osim najoriginalnijih izlagača čija kreativna rješenja istupaju iz standardne proizvodnje, posjetitelji će moći uživati u bogatom popratnom program, edukativnim radionicama, performansima ili se opustiti u lounge zoni artOmata koju ove godine uređuje dizajnerica Ana Tevšić.

Predstavljaju se 143 autora, a sajam počinjemo festivalom ART FOR ALL na kojem se posjetitelji mogu okušati u različitim kreativnim područjima sudjelovati na radionicama kao što su Radionica Kamensko, Maraton portretiranja, Radionica Kandinsky.

Osim festivala ART FOR ALL u sklopu sajma očekuju nas muzički nastupi, umjetnički performansi te Sudnji dan – nezavisni festival kreativnih komunikacija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije