Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Počela prodaja ulaznica za Bajagu i Instruktore na zagrebačkoj Šalati

Bajaga
pixsell
05.03.2013.
u 15:00

Karte u pretprodaji stoje 100 kuna, ali tko odmah kupi dvije, platit će ih 150 kuna i na dar dobiti CD Bajage i Instruktora

Najava velikog koncerta – Bajaga & Instruktori i prijatelji – koji će se 8. lipnja održati na zagrebačkoj Šalati, oduševila je brojne fanove jednog od najpopularnijih bendova u regiji. A u utorak 5. ožujka počela je i prodaja ulaznica.

Zbog velikog interesa i brojnih upita organizatori koncerta odlučili su se na prvu fazu prodaje ulaznica po promotivnim cijenama. Dakle od utorka 5. ožujka u 12 sati u prodaji su prve ulaznice i to po promotivnoj cijeni od 100 kuna ekskluzivno u zagrebačkom Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) i na www.dallasmusicshop.com. Ove promotivne ulaznice po 100 kn dostupne su u ograničenoj količini i prodavat će se u iduća tri tjedna, tj.  do utorka 26. ožujka ili do rasprodaje ograničene količine. Osim toga, u prvih sedam dana promotivne prodaje (do 12. ožujka), svi koji kupe dvije ulaznice u Dallas Music Shopu (Tkalčićeva 7) ili na www.dallasmusicshop.com platit će ih samo 150 kuna i uz njih će dobiti poklon – CD Bajage i Instruktora.

Nakon rasprodaje ograničene količine ulaznica u promotivnoj akciji ili najkasnije od srijede 27. ožujka ulaznice će se u redovnoj pretprodaji prodavati po cijeni od 125 kuna, a na dan koncerta, ako ih još bude, po cijeni od 150 kuna.

Komentara 2

GJ
gjuroo
15:20 05.03.2013.

...eto nam, po svemu sudeći, uskoro i vojvode Bore Čorbe u Zagrebu....strašno

OB
-obrisani-
17:28 05.03.2013.

Nije to ništa strašno. Rat je odavno završio, zlopamtila neka si nađu drugu zanimaciju. Tko voli, neka izvoli. Najbolje da u 21. stoljeću nekomu branimo slušanje glazbe. Pa svi gledaju Kusturičine filmove, a on nije ništa bolji od Bore Đorđevića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije