Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Počela audicija za spektakl 'Crna kuća – mjuzikl u boji'

Crna kuća – mjuzikl u boji (1)
Foto:
1/3
PR
Autor
PR članak
19.10.2012.
u 16:05

Audicije za spektakl „Crna kuća“ održat će se ovog petka, subotu i nedjelju, 19., 20. i 21. listopada u Hypo centru na uglu Slavonske avenije i Marohnićeve ulice

Više od 500 kandidata prijavilo se na audiciju za novi originalni hrvatski spektakl „Crna kuća – mjuzikl u boji“, a najbolji od njih nakon tri dana audicija postat će dio ansambla ovog potencijalnog kulturnog hita koji će obilježiti 2013. godinu. 

Audicija će trajati čak tri dana – 19., 20., i 21. listopada – u Hypo centru na uglu Slavonske avenije i Marohnićeve ulice, a uz autore Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, audiciju će voditi iskusni i svjetski poznati redatelj i koreograf Igor Barberić. Iza cijele produkcije stoji nezavisna produkcijska kuća koja je regiju osvojila velikom broadwayskom uspješnicom „Footloose“ – B GLAD Produkcija

Podsjetimo, “Crna kuća – mjuzikl u boji” urnebesni je glazbeno-scenski spektakl čija je radnja temeljena na staroj zagrebačkoj legendi, a smještena je na Kaptol 16. stoljeća, u vrijeme žestokih borbi protiv Turaka i nesuglasica sa susjednim Gričem. Ljubavna priča, potraga za dobrim biskupom Stjepanom, spletke biskupa Hudog te paljenje posljednjih lomača za vještice, bit će jamac za vrhunski kazališni doživljaj. 

Audicija ovog novog originalnog hrvatskog mjuzikla, koji će se u nezavisnoj produkciji postavljati na način na koji se to radi na vodećim svjetskim pozornicama, kao što su Broadway ili West End, trebala bi pronaći glumce, pjevače i plesače koji će kao nove zvijezde biti spremni iznijeti brojne zahtjevne dionice i uloge. Na audiciju su se već prvog dana prijavila i brojna poznata imena, a interes je bio toliko velik da se u jednom trenutku zbog prijava srušio i server. Namjera producenata je dati priliku, kako već dokazanim glumačkim i pjevačkim imenima, tako i mladim neafirmiranim talentima. 

Želite prijaviti greške?