Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ribnjak

Od Paula Simona, Doorsa 
do sevdalinki u jazz-izvedbi

PXL_081209_148
arhiva
27.10.2012.
u 16:06

Jezgru benda čine: Jasna Bilušić, Hrvoje Galler i Saša Borovec, a stalno surađuju s perkusionistom Ninom Mureškićem

New Deal, dvorana Park Program sastava klasične formacije jazz-trija odnosno jazz-kvarteta repertoarno izlazi iz strogih stilskih odrednica – kroz odabir popularnih kompozicija u rasponu od Burta Bacharacha, preko Madonne, Paula Simona, Vana Morrisona i The Doorsa, pa sve do jazz-standarda kao što su Caravan, Just one of those things, I’ve got the world on a string ili čak izvornih sevdalinki kao što je Što te nema, sastav New Deal dokazuje sve češću tezu da jazz ne znači što, nego kako. Sviraju u subotu, 27. listopada od 21.30 sati, u dvorani Park. Posebno za ovaj nastup postavit će se niži okrugli stolovi i viši barski stolovi kako bi se ostvarila prava atmosfera jazz-klubova. Jezgru benda čine: Jasna Bilušić, Hrvoje Galler i Saša Borovec, a stalno surađuju s perkusionistom Ninom Mureškićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije