Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
La Bohéme

Najizvođenija opera u povijesti Metropolitan Opere na najvećem platnu u Hrvatskoj

la boheme
Foto: Cory Weaver
1/3
31.03.2014.
u 12:48

Subota, 5.4.2014. u 19:00, Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog

Dirigent: Stefano Ranzani

Redatelj: Franco Zeffirelli

Uloge: Anita Hartig, Susanna Phillips, Vittorio Grigolo, Massimo Cavalletti, Patrick Carfizzi, Oren Gradus, Donald Maxwell

To je romantična, tragična opera sa veličanstvenom muzikom - sve što želite od opere!

U klasičnoj Zeffirellijevoj produkciji La Bohéme, najizvođenije opere u povijesti Metropolitana, čeka nas uzbudljiva mlada pjevačka postava. Talijanski tenor Vittorio Grigolo pjeva ulogu strastvenog pjesnika Rodolfa, rumunjska sopranistica Anita Hartig debitirat će u Metu kao njegova ljubavnica Mimi. Susanna Phillips pjeva ulogu koketne Musette, a Massimo Cavalletti slikara Marcella.

Uspjeh opere La Bohéme temelji se na prekrasnim melodijama, snažnoj priči i profinjenoj mješavini radosti i boli. Za mnoge ljubitelje opere La Boheme je Puccinijevo najbolje djelo, u kojem je njegov nevjerojatan talent za stvaranjem melodije uvjerljivo isprepleten impresionističkim glazbenim i dramskim procesima i nepogrešivim okom za detalje. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije