Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncerti

Kalendar mog djetinjstva – Đorđe Balašević gostuje u Kvarneru

Đorđe Balašević
arhiva VL
27.07.2011.
u 10:45

Krčki trg Kamplin već je popunjen i ulaznica za tu posebnu večer više nema, dok još jako malo ulaznica čeka svoje vlasnike za program u Kastvu

Đorđe Balašević uskoro ponovno stiže u Hrvatsku, a za njegove brojne obožavatelje to je najbolji mogući razlog da se krene na put. Publika će moći uživati u „Kalendaru mog djetinjstva“ – Ðoletovu zanimljivu, toplom i slikovitom pripovijedanju o njegovu odrastanju i djetinjstvu, ali isto tako i istančanom glazbenom repertoaru ovog vrsnog kantautora u pratnji pijanista prof. Aleksandra Dujina na dva posebna lokaliteta na Kvarneru. 

Popularni Đole prvi put  gostuje u Krku, na Trgu Kamplin, 30. srpnja, a publika u Kastvu moći će uživati u premijernom nastupu Đorđa Balaševića na prekrasnoj Crekvini 2. kolovoza. Zanimanje za ove ekskluzivne programe od početka je veliko i ostalo je još vrlo malo ulaznica. Krčki trg Kamplin već je popunjen i ulaznica za tu posebnu večer više nema, a još vrlo malo ulaznica čeka svoje vlasnike za program u Kastvu. One se mogu pronaći na prodajnim mjestima Eventima, agenciji Kastavea u Kastvu i Dallas shopu u Rijeci.

Sama ekskluzivnost programa (prvi se put održava ove godine u Hrvatskoj jer 2011. godine nije bilo sada već legendarnih nastupa u Kerempuhu), neponovljiva izvedba autora kao i posebnost prostora zasigurno će rezultirati večerima za pamćenje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentara 1

OK
okus
15:02 29.07.2011.

Vidimo se 13.-og u Areni !!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije