Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAZI, SNIMA SE

Kako su vampiri pojeli rock'n'roll

29.12.2008.
u 12:38

Epizodni glumac i neovisni redatelj Rob Stefaniuk trenutačno u Torontu snima film "Suck", čija radnja predstavlja usporedbu glazbenog biznisa s vampirizmom, i za koji je okupio zbilja jaka imena. Priča se vrti oko benda The Winners, koji tek nakon što postanu vampiri dožive glazbeni uspjeh, ali onda naravno ustanove da slava ima previsoku cijenu.

Scenarist i redatelj Stefaniuk glumi pjevača benda The Winners, a pjevača konkurentskog benda Secretaries of Steak, čiji fanovi imaju običaj gađati ih sirovim mesom tijekom nastupa, glumi mag elektronike Moby. Moby je posebno oduševljen svojom ulogom:
- Postao sam specijalist za uloge bijednika. Mogao bih ostatak karijere provesti glumeći takve uloge. U ovom filmu imam samo 45 riječi dijaloga, ali to su jako bitne riječi. A onda me pojedu - rekao je Moby.

Glazbenog producenta glumi Iggy Pop, zlokobni barmen je Alice Cooper (jedna od pipničarki u njegovu baru je i Iggyjeva kći Calico), a radiovoditelj je Henry Rollins. Pored tih velikih rockera u dotičnoj horor-komediji (koja bi u kina trebala stići na jesen 2009.) najzanimljivije zvuči rola legendarnog Malcolma McDowella: on glumi lovca na vampire koji se boji mraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije