Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

Jasna Bilušić Trio nastupa u zagrebačkom klubu Soba

Jasna Bilušić
pixsell
11.03.2013.
u 10:40

Jednu od svojih većih kazališnih uloga odigrala je u predstavi "Piaf" britanske dramatičarke Pam Gems, u režiji Lawrencea Kürua, gdje je oživotvorila lik slavne francuske šansonjerke Edith Piaf

U srijedu 13. ožujka, u sklopu JazzNuit programa zagrebačkog Kluba Soba (Magazinska 7) nastupa Jasna Bilušić.

Jasna Bilušić svestrana je hrvatska umjetnica. Uz to što je stalna članica Gradskog kazališta Komedija već je skoro 15 godina u vrhu hrvatske jazz scene. Četiri godine je neprekidno nastupala u poznatom zagrebačkom B.P. clubu Boška Petrovića, a vrlo je aktivna na hrvatskoj glazbenoj sceni gdje obuhvaća brojne stilove glazbe (blues, funky, rock and roll, reggae, bossa nova i drugi). Jednu od svojih većih kazališnih uloga odigrala je u predstavi \"Piaf\" od britanske dramatičarke Pam Gems u režiji Lawrencea Kürua, gdje je oživotvorila lik slavne francuske šansonjerke Edith Piaf. Tijekom svoje glazbene karijere snimila je po tri jazz i reggae albuma, a također je kao gost nastupila na brojnim izdanjima hrvatskih glazbenika. Sa svojim sastavom Cool Date, 1998. godine nastupala je svakog petka u zagrebačkom klupskom prostoru Art Net Club.

Skladnu družinu koja će ove srijede zasigurno zabaviti sve poklonike jazz muzike čine: Jasna Bilušić,vocal;Hrvoje Galler,piano i fender rhodes i Saša Borovec, double bass. Koncert počinje oko 21 sat,  a karte se mogu nabaviti po cijeni od 10 kn na ulazu kluba.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije