Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Božićni koncert

Edin Karamazov i vokalni ansambl Antiphonus na Svetom Duhu

'27.04.2012., Zagreb - U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, nastupio je gitarist Edin Karamazov, zajedno s velikim orkestrom Zagrebacke filharmonije.  Photo: Zarko Basic/PIXSELL'
'Zarko Basic/PIXSELL'
28.12.2012.
u 01:00

Na programu su skladbe Lukačića, Gesualda, Filipa Vranjanina i Perotina te božićne pjesme

Vokalni ansambl za ranu glazbu Antiphonus pod vodstvom Tomislava Fačinija večeras u 19.30 sati održat će Božićni koncert u crkvi sv. Antuna na Svetom Duhu. S poznatim zagrebačkim gitaristom i lutnjistom Edinom Karamazovim izvodit će skladbe Lukačića, Perotina, Gesualda i Filipa Vranjanina te stare pučke božićne pjesme. Karamazov i Antiphonus ove su godine već održali nekoliko zajedničkih koncerata, a vokalni je ansambl nedavno predstavljao Hrvatsku i u Parizu u ciklusu Croatie, la voici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije