Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za najmlađe

Doček svetog Nikole uz besplatne kazališne radionice za djecu

vilinska šuma
arhiva VL
30.11.2010.
u 15:06

U subotu i nedjelju, 4. i 5. prosinca u Centru za kulturu Trešnjevka posjetite besplatne kreativne radionice, ali i pogledajte dvije predstave - "Na tavanu tete Agate" i "Vilinsku šumu"

U povodu nadolazećih  blagdana Centar za kulturu Trešnjevka djeci daruje besplatne zanimljive i kreativne programe, koji će se održavati svake subote i nedjelje tijekom adventa. Prvi vikend u prosincu počinje posebno svečano jer čeka se svetog Nikolu. Na  obiteljskoj radionici u subotu 4. prosinca (10.30 sati) naučite sašiti čizmu za prozor.

U nedjelju 5. prosinca (11.30 sati) mališani su pozvani na  besplatnu dječju predstavu "Na tavanu tete Agate”. Predstava nas uvodi u svijet prijateljstva između djevojčice Sanje i dječaka Gorana. U njihovo dugogodišnje prijateljstvo neočekivano se upliće misteriozni začarani tavan Sanjine tete koji raznim čarolijama i spletkama stavlja njihovo prijateljstvo na kušnju. Hoće li Sanja i Goran uspjeti sačuvati svoje prijateljstvo unatoč nesuglasicama i razlikama koje ih ponekad razdvajaju? I kakve veze s tom cijelom pričom ima Djed Mraz? Autori su Iva Srnec, Matea Elezović i Damjan Simić u koprodukciji Teatra na Trešnjevci i Točke na i.

Nakon predstave u prostoru galerije Modulor održat će se besplatna dječja radionica izrade čizmica za darove sv. Nikole, a za odrasle će u 18 sati biti besplatno izvedena plesna predstava "Vilinska šuma" (na slici) u kojoj će zaplesati pet vila, a koje su to vile i zašto su se okupile, otkrit će plesačice iz Centra za kulturu "Pokret zvuka".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije