Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koncert

"Četiri godišnja doba" na programu Riječkih ljetnih noći

marko graziani
arhiva VL
01.07.2010.
u 16:14

Na plaži bivšeg hotela Park, Hrvatski komorni orkestar, pod ravnanjem makedonskoga maestra Borjana Caneva, izvodit će Vivaldija i Haydna.

Atraktivan koncert „Četiri godišnja doba“ na programu je Riječkih ljetnih noći u petak, 2. srpnja, u  21.30, i to na plaži  bivšeg hotela Park, tj. ispod OŠ Grivica. Međunarodno priznati Hrvatski komorni orkestar pod ravnanjem istaknutoga makedonskoga maestra međunarodne karijere Borjana Caneva, dirigenta Makedonske filharmonije, uz mlade solističke zvijezde, violinista Marka Grazianija  (na slici)  i violončelista Stjepana Hausera izvest će poznate Vivaldijeve koncerte „Četiri godišnja doba“ ( Proljeće, Ljeto, Jesen, Zima) i Haydnov Koncert za violončelo i orkestar C-Duru.

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar 456852
456852
19:00 02.07.2010.

kakva rugoba..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije