Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Perforacije

Brazilski koreografi gostuju u Travnom

'A maior parte do que se vê em Baseado em Fatos Reais acontece no momento em que se apresenta. Seu material coreográfico vai se construindo e se reconstruindo ao longo do trabalho, o que permite que s
'Ines Correa'
04.06.2013.
u 11:09

"Prema istinitim događajima" se bavi onim što se može nazvati sjećanje u sadašnjosti jer se nije moguće vratiti u prošlost

Plesna predstava \"Prema istinitim događajima\" brazilskih koreografa Ane Catarine Vieire i Angela Madureire u organizaciji udruge Domino (festival Perforacije) gostuje večeras u 20 sati u MCUK Scena Travno. Predstava se bavi onim što se može nazvati sjećanje u sadašnjosti jer se nije moguće vratiti u prošlost. Koreografija ističe različite načine na koje plesni jezik funkcionira u odnosu na različita tijela plesača i njihove osobne priče. Većina onoga što publika vidi stvara se tijekom izvedbe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije