Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U HPD-u

Besplatna razmjena knjiga i časopisa u HDP-u

knjige
arhiva VL
16.01.2013.
u 11:55

Organizatori poručuju: nemojmo se ni ove godine samo bespomoćno žaliti na višak knjiga i časopisa na podu ili pod krevetom, na tavanu, i u podrumu. Možda i ove godine baš taj naš višak netko želi

Donesite koliko imate, uzmite koliko hoćete! Pod ovim se motom održava osma besplatna razmjena knjiga i časopisa, na hrvatskom i inim jezicima – u subotu, 26. siječnja  od 11 do 18 sati, u Hrvatskom društvu pisaca, Basaričekova 24.  

Organizatori poručuju:  nemojmo se ni ove godine samo bespomoćno žaliti na višak knjiga i časopisa na podu ili pod krevetom, na tavanu, i u podrumu. Možda i ove godine baš taj naš višak netko želi. Knjige i časopisi mogu se donijeti (i uzeti) na dan razmjene, ali se mogu donositi i u međuvremenu, svaki dan od 9 do 16 sati (osim subote i nedjelje). HDP ih sakuplja do dana razmjene, a sve ostale informacije dostupne su na tel. 01/487 64 63 ili  e-mail hrvatsko.drustvo.pisaca@zg.t-com.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije