Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi uspjeh

2Cellos snimaju epizodu za slavnu američku TV seriju "Glee"

2Cellos
arhiva VL
13.12.2011.
u 10:42

Naši će violončelisti u u njoj izvesti svoju inačicu pjesme "Smooth Criminal" zajedno s glumcima te serije i pokušati dočarati ugođaj svog originalnog spota. Epizoda će se emitirati nakon Nove godine, krajem siječnja

I dok Zagreb s nestrpljenjem očekuje njihov predbožićni koncert u dvorani Lisinski, 2Cellos – Luka Šulić i Stjepan Hauser – nastavljaju nizati svjetske uspjehe. Naime, upravo su završili iznimno uspješnu turneju po Australiji a Eltonom Johnom, a sad se nalaze u Los Angelesu gdje snimaju epizodu za slavnu i nagrađivanu američku TV seriju Glee.

Glee je jedna od najgledanijih serija u svijetu,  a naši će violončelisti u u njoj izvesti svoju inačicu pjesme "Smooth Criminal"  zajedno s glumcima te serije i pokušati dočarati ugođaj  svog originalnog spota. Epizoda će se emitirati nakon Nove godine, krajem siječnja.

Dečki se krajem ovog tjedna konačno vračaju u Hrvatsku, u kojoj nisu bili još od kolovoza, kada su svirali na Dubrovačkim ljetnim igrama i imali nekoliko dana odmora. U srijedu 21. prosinca održat će svoj prvi samostalni koncert u Zagrebu, u prepunoj dvorani Vatroslav Lisinski. Koncert je, naime, rasprodan u rekordnom roku, danima prije nego je uopće najavljen plakatima po gradu.

Komentara 4

OB
-obrisani-
15:02 13.12.2011.

Mijenjam dva celosa za jedan buritos.

AR
ana.rimbaud
13:08 13.12.2011.

Savršena kombinacija! :)

VU
vuky91
13:22 13.12.2011.

\"vračaju\"!? Dajte autoru koji se krije iza incijala \'br\' koji je to pisao/la brzo pravopis u ruke!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije