Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plemeniti cilj

Možda neće osvojiti medalju, ali njima je junak: Američki skijaš spašava ruske pse lutalice

Skijaš spašava pse u Sočiju
Foto: Facebook
1/3
14.02.2014.
u 12:33

Gus je psima osigurao odlazak kod veterinara, kao i siguran smještaj kako ih ne bi napali drugi psi lutalice

Gus Kenworthy profesionalni je skijaš koji pod američkom zastavom sudjeluje na Olimpijskim igrama u Sočiju, a osim po tome sada je poznat i kao spasioc ruskih pasa lutalica.

Gus je pronašao nekoliko psića na ulicama Sočija koje planira dovesti u SAD pa pokušava dobiti dozvole kako bi smio s njima preko granice.

"Proveo sam cijelo poslijepodne igrajući se sa štencima u Sočiju. Tražim način da ih odvedem kući, ali ih također ne želim odvojiti od majke koja je preslatka i koja se vrlo zaštitnički odnosi prema njima. Kupio sam im nešto hrane i sutra ću ih opet ići posjetiti", napisao je Gus na svom Facebook profilu.

Gus je psima osigurao odlazak kod veterinara, kao i siguran smještaj kako ih ne bi napali drugi psi lutalice, piše portal dogheirs.com.

Podsjetimo, brojne udruge za zaštitu životinja digle su se na noge nakon što je zbog Olimpijskih igara naređeno da se zbog sigurnosti poubijaju psi lutalice koji su tamo veliki problem.

Foto: Facebook/ Naš potok

Ključne riječi

Komentara 1

EV
evropljanin
18:18 18.02.2014.

gus neka ti bude sretno. mnogo uspjeha u sociju. ,i cjelog zivota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije