Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA ULOGA

Toni Kukoč se vratio u Chicago Bullse: 'Ovo je velika čast!'

Toni Kukoč
Davor Javorović/Pixsell
17.08.2015.
u 21:02

'Dovoljno je u Tonijevu društvu biti par minuta da prepoznate njegovu osobnost, strast i profesionalizam i prepoznate što može dati ovom klubu.'

Michael Reinsdorf, predsjednik i direktor Chicago Bullsa, odlučio se okružiti znalcima pa je tako za posebnog savjetnika imenovao Tonija Kukoča.

- Dovoljno je u Tonijevu društvu biti par minuta da prepoznate njegovu osobnost, strast i profesionalizam i prepoznate što može dati ovom klubu - objasnio je svoj potez Reinsdorf.

- Ushićenje je i čast biti ponovo dijelom kluba koji je definirao moju košarkašku karijeru u SAD-u. Bullsi su moja produžena obitelj i ja se radujem tome što ću biti član te obitelji cijeli život - kazao je Kukoč koji se tako pridružio Scottieju Pippenu koji je specijalni savjetnik predsjednika još od listopada 2012.

Od svojih 13 NBA sezona Kukoč je sedam proveo u dresu Bullsa i s njima osvojio tri naslova NBA prvaka, a 1996. je imenovan za najboljeg šestog igrača NBA lige.

>> Toni Kukoč: Želim biti trener i početi u NBA ligi

Komentara 14

DU
Deleted user
21:35 17.08.2015.

bilo je lipo..gledati kukoca u bulsima ali i u plastici..

Avatar cluesblues
cluesblues
21:59 17.08.2015.

kuki je zakon...

Avatar links
links
22:21 17.08.2015.

naš najbolji košarkaš, samo ga mediji nisu forsirali kao ostale, najkompletniji, rodjeni španer!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije