Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne daje mu priliku

Tellem ljut na Pascuala jer ne voli Hezonju

Mario Hezonja
Foto: UES/Pixsell
19.11.2014.
u 09:43

Barca naljutila najjačeg NBA agenta

Arn Tellem, daleko najjači NBA agent, jako je nezadovoljan s ponašanjem Barcelonina trenera Xavija Pascuala prema njegovu 19-godišnjem hrvatskom klijentu Mariju Hezonji.

O tome piše košarkaški portal Sportando koji navodi da su u Barcelonu došli skauti Philadelphia Sixersa, Atlanta Hawksa i LA Lakersa, da su najavili da žele vidjeti Hezonju, ali da nisu imali što vidjeti jer ga Pascual nije uvodio u igru.

Mario u španjolskoj ligi prosječno igra devet minuta, isto toliko u Euroligi, ali samo u one dvije utakmice u kojima ga je trener uvodio (u tri ga uopće nije stavljao u igru).

Komentara 1

NY
nybomber
09:58 20.11.2014.

Dajte ga posudite Ciboni da tu igra. Naravo, da ga Barca nastavi plaćati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije