Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURIĆEV POVRATAK:

Takav je trenerski život. U ovom trenutku ukazala se prilika da se vratim

Ivica Burić
Daniel Kasap/PIXSELL
27.02.2015.
u 10:15

- Split bi trebao promijeniti krvnu sliku, nemamo iskustva, nedostaju nam igrači poput Kedže i Mimice. To moramo nadomjestiti željom, agresivnošću, stopostotnom obranom. Na tom smo radili na posljednjim treninzima - zaključio je Burić.

Povratak Ivice Burića na Gripe, posljednji put "žute" je vodio u sezoni 2004/05... Bila su to vremena kada su igrali Ukić, Rančić, Pašalić...

- Nisu godine bitne, takav je trenerski život. U ovom trenutku ukazala se prilika da se vratim, da se pomognem. Imamo malo bodova, školski rad je ostaviti klub u ligi i to ćemo učiniti - rekao je Burić.

Prva njegova domaća utakmica je dvoboj protiv Jollya (subota 18 sati) kojeg je baš Burić trenirao prošle sezone.

- Prošle sezone sam radio u Jollyu, poznamo se dobro, to je dalmatinski derbi bez obzira na poziciju na tablici. Jolly je iskusnija momčad, ali nama su potrebniji bodovi - kaže Burić.

U posljednjim utakmicama Gripe su bile prazne, ali Burić se nada da će se to promijeniti.

- Nadam se dolasku publike, bitan je domaći parketi, podrška navijača... Želim da odigramo dobru utakmicu, najveća opasnost nam prijeti od Subotića, oko njega se puno toga vrti u njihovim redovima. Glavni nam je cilj zaustaviti njega - kazao je Burić.

A kakva će biti njegova momčad?

- Split bi trebao promijeniti krvnu sliku, nemamo iskustva, nedostaju nam igrači poput Kedže i Mimice. To moramo nadomjestiti željom, agresivnošću, stopostotnom obranom. Na tom smo radili na posljednjim treninzima - zaključio je Burić.

>> Dino Rađa je sudjelovao u povraku Ivice Burića na klupu Splita

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije