Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stiže tajfun

'Pokazat ćemo vam pravo lice Cibone!'

Cibona
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.10.2015.
u 00:30

'Bez obzira na kiks u otvaranju prvenstva, uvjeren sam da imamo dobru momčad, u čijoj će igri navijači uživati.'

Debitant iz Šentjura i prošlogodišnji slovenski prvak Tajfun kao nedjeljni gost stiže Ciboni (19 sati) u 2. kolu ABA lige. Klubovi su oprečno otvorili sezonu, Cibona je izgubila u Zadru, a Tajfun slavio kod Sutjeske.

– Kostur momčadi ostao je Tajfunu isti kao i lani, a želimo li do prve pobjede u sezoni, morat ćemo odigrati puno bolje nego kod Zadra. Usto, ovo nam je i prva domaća utakmica pa bi bio red da se predstavimo publici na najljepši način – kaže trener Cibone Slaven Rimac, a njegov svestrani igrač Filip Krušlin dodaje:

– Bez obzira na kiks u otvaranju prvenstva, uvjeren sam da imamo dobru momčad, u čijoj će igri navijači uživati.

Svim je momčadima u ligi problem što je prvih pet kola zgusnuto u nekoliko dana pa se, osim putovanja, ne stignu pripremati za protivnika. Štoviše, svi se tek uigravaju.

>> Moćnoj Cedeviti na šampionskom putu zamki više ne bi trebalo biti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije