Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužan razlaz

Odmah nakon poraza petorica naših košarkaša otišla svojim putem

Eurobasket
Igor Kralj/PIXSELL
14.09.2015.
u 20:50

Tako su u nedjelju navečer otputovali Bogdanović, Žorić, Simon, Stipčević i Tomić, koji je otišao u Barcelonu.

Većina naših košarkaških reprezentativaca trebala se vratiti u Hrvatsku dan poslije poraza od Češke letom iz Bruxellesa, a s njima i izbornik Velimir Perasović.

No, zbog problema s avionskim kartama petorica igrača izdvojila su se iz sastava već dan prije, pa su Lille napustili odmah nakon debakla protiv Češke. Tako su u nedjelju navečer otputovali Bogdanović, Žorić, Simon, Stipčević i Tomić, koji je otišao u Barcelonu.

U Zagreb izravno s Eurobasketa stiže i američki razigravač Gruzije Jacob Pullen jer su mu u Cedeviti rekli da već za desetak dana igraju za prvi trofej i da ga trebaju što prije.

>> Naplaćene su godine nereda, košarka klizi u beznačajnost!

>> Ovo je noćna mora! Hrvatska treba zadržati tek 3-4 igrača

>> 'Žao mi je zbog ovakvog sramotnog i nečasnog oproštaja'

>> Tko je kriv za sramotu na Eurobasketu? Jurica Golemac kaže igrači, a vi?

Komentara 32

SA
santol2
07:29 15.09.2015.

Cijelu ovu ekipu, izuzimajući trenera Perasovića, zauvijek će pratiti epitet kukavica. Nešto kao onog kapetana kukavicu iz Italije, sa broda Costa Concordia.

DU
Deleted user
06:49 15.09.2015.

Previše oni zarađuju u klubovima da bi se trgali za repku,svaka čast Simonu,tako je i u nogometu,rukometu,sve same zvijezdice a kad nastupaju za repku onda su ko babe,sve to treba potjerati i staviti igrače iz lokalnih klubova pa da vidišš kako se dečki trgaju da se dokažu.

ZE
ZemljaJeRavna
22:57 14.09.2015.

Sličan scenarij su imali i nogometaši, koji su brže bolje sjeli u privatne avione i pravac nazad svojim poslodavcima. Mislim da su predsjednici saveza i izbornici najmanje krivi. Ako igračima nije čast igrati za sveti dres, i ako ne igraju srcem i dušom 100% nema tog izbornika koji će ga motivirati i natjerati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije