Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA LIGA

Metalci iz Valjeva namučili hrvatskog prvaka Cedevitu

Cedevita - Partizan
Goran Stanzl/PIXSELL
19.10.2014.
u 23:01

U derbiju kola, Olimpija je deklasirala Partizan 87:58, a Zvezda je pobijedila Mega Vizuru 79:66.

Bez obzira na bodove i sigurnu pobjedu (79:66), košarkaši Cedevite ne bi smjeli biti zadovoljni izvedbom protiv Metalca. Nije zadovoljan niti trener Jasmin Repeša, no on za slabiju predstavu pronalazi razlog:

- Nije bilo neizvjesnosti, no ako je netko mislio da ćemo dobiti 30, 40 razlike onda se prevario jer takav odnos snaga nije. Nakon euroligaške utakmice u četvrtak, očekivali smo težak dvoboj, no i unatoč tome sve skupa to je moralo izgledati bolje. Ipak, bilo je i stvari za pohvalu, 19 napadačkih skokova što govori da se dečki trude.

A upravo je to omogućilo domaćinima da osvoje bodove bez većih stresova. Da nije bilo takve skakačke razlike (43-21) sigurno bi bilo gusto jer je Jevtović Cedevitinim centrima zabio 21 koš. Doduše, s druge je strane odgovorio i centar Bilan (16 koševa, 7 skokova u napadu), a dvoznamenkasti su još bili i A. Delaš (11) i Pilepić (10). Solidni su bili i braniči Gordić (9 koševa, 7 asistencija) i Babić (8 koševa) no daleko je to bilo od igre kakva im treba za dobar rezultat na euroligaškom gostovanju kod Limogesa. No, u petak će zasigurno opet zaigrati Marko Tomas kojeg je Repeša ovaj puta poštedio.

- S njim moramo biti jako pažljivi, za njega bi bilo pogubno da igra svaka tri dana, a da sam mu večeras dao mrvice ne bi mu ništa koristilo - ističe Repeša.

U derbiju kola, Olimpija je deklasirala Partizan 87:58, a Zvezda je pobijedila Mega Vizuru 79:66.

Poredak: 1. C. zvezda 4-0, 2. Budućnost 4-0, 3. Olimpija 3-1, 4. Krka 3-1, 5. Cedevita 2-2...8. Zadar 2-1...

>> Cedevita u prvom kolu Eurolige kod kuće izgubila od Malage

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije