Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
srbija nakon finala

Krstić se oprostio; Raduljica: Amerikanci su jako umišljeni

raduljica
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.09.2014.
u 10:45

– Bez obzira na to što smo izgubili, mislim da ovaj rezultat nije mjerilo i slika kvalitete – rekao je Teodosić.

Srbija je priredila veliko iznenađenje doguravši čak do finala SP-a u Španjolskoj gdje ipak nije imala snage suprotstaviti se Amerikancima. Centra Miroslava Raduljicu posebno je zasmetalo ponašanje suparničkih igrača.

– Nisam osjetio da je bilo toliko zastrašujuće. Mogli smo svi odigrati bolje i zaustaviti te luđačke trice, ali nismo dobro odgovorili na to – rekao je Raduljica i dodao:

– Ovo finale neće mi ostati u lošem sjećanju unatoč rezultatu, žao mi je samo što smo izgubili s ovolikom razlikom. Nije mi se svidjelo što su se ponijeli na loš način u pojedinim situacijama, baš su umišljeni igrači – rekao je centar Đorđevićeva sastava.

Nakon finala od reprezentativnog dresa oprostio se iskusni centar Nenad Krstić.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

– Presretan sam zbog medalje. Ovo mi je definitivno zadnje natjecanje s reprezentacijom. Žao mi je, ipak, što nismo smanjili razliku. Jer s kim god da igraš, nije ugodno izgubiti sa 30 razlike – naglasio je Krstić.

Razigravač Srbije Miloš Teodosić izabran je i u najbolju petorku prvenstva.

– Nitko nije očekivao da ćemo imati priliku igrati sa SAD-om u finalu. Bez obzira na to što smo izgubili, mislim da ovaj rezultat nije mjerilo i slika kvalitete – rekao je Teodosić.

>>Irving MVP prvenstva, u najboljoj petorci i Teodosić

>>Amerikanci obranili naslov prvaka svijeta, Srbija na minus 37

Komentara 70

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
11:30 15.09.2014.

Naravno da nije mjerilo..hihihihihi...da su amerikanci maloozbiljnije pristupili susretu moglo je biti i više od 50 razlike!To naravno ne umanjuje uspjeh srbije nego ukazuje da Amerikanci jednostavno nikad nisu i neće imati ozbiljnog protivnika u košarci!U Europi i ostalom svijetu se igra drugo.i trećedazredna košarka u odnosu na ameriku!I to je to ..dali to nekome odgovara ili ne!

PM
Peyton_Manning
11:45 15.09.2014.

Pa s razlogom su umisljeni, nemaju konkurencije godinama i tim vise sto kljucnim igracima njihovi klubovi nisu dozvolili da nastupe za reprezentaciju SAD-a! To vam govori koliko im malo znaci svjetsko prvenstvo u kosarci u odnosu na neko drugo natjecanjee takve magnitude u nekom drugom sportu! Nitko nema sanse protiv SAD-a osim ako ne odigra utakmicu zivota sa minimalnim brojem pogresaka! Svaka cast susjedima na osvojenom drugom mjestu!

EM
Emergo
16:05 15.09.2014.

Usprkos jucerasnjem visokom porazu,kosarkasi Srbije odigrali su vise nego solidno na ovom Svjetskom prvenstvu. Pobijedili su Grcku,Brazil i Francusku kada je bilo najpotrebnije.Protiv ovih Amera tesko da se je moglo nesto vise postici.I njima su dali malo papra u prvihh pet minuta.. Zato kapa dolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije