Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRZA REAKCIJA

Ivica Zubac prešao u Cedevitu odmah nakon odlaska iz Cibone!

Ivica Zubac
Jurica Galoic/PIXSELL
07.01.2016.
u 12:05

Iz Cedevite poručuju da oni nisu nagovarali nadarenog centra (212 cm) da raskida ugovor s matičnim klubom radi prelaska k njima, ali da su promptno reagirali kada su saznali da je Zubac slobodan kako bi dobili utrku i s nekim bogatijim europskih klubovima.

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih košarkaša Ivica Zubac, dojučerašnji cibos, odlučio je karijeru nastaviti u redovima hrvatskog prvaka Cedevite. Nakon Lovre Mazalina i Marka Arapovića, to je treći mladi igrač koji je iz Savske preselio na Velesajam.

Zubac je potpisao vjernost Cedeviti na tri i pol godine, ali pod uvjetom da svako ljeto ima izlaz za NBA ligu na što su čelnici našeg najjačeg kluba i pristali.

Osamnaestogodišnji Čitlučanin stasavao je kroz Cibonine mlađe uzraste, a i potpisao je s istim klubom dugogodišnji ugovor kojeg je raskinuo radi kašnjenja plaća. No, kako saznajemo iz krugova bliskih mladom igraču, nije novac bio razlog njegova nezadovoljstva nego minutaža koju je dobijao u prvoj momčadi što je kulminiralo zahtjevom za raskid ugovora na štetu kluba kada su se za to stekli uvjeti po slovu ugovora.

Iz Cedevite poručuju da oni nisu nagovarali nadarenog centra (212 cm) da raskida ugovor s matičnim klubom radi prelaska k njima, ali da su promptno reagirali kada su saznali da je Zubac slobodan kako bi dobili utrku i s nekim bogatijim europskih klubovima.

>> Zbog Ivice Zupca Cibona gubi milijun eura!

Komentara 7

ŠU
šušnjar
12:31 07.01.2016.

Bravo Aco majstore

Avatar links
links
13:05 07.01.2016.

logičan potez Cedevite i sramotan Cibone!!! za ovo netko u ciboni mora odgovarati!!! Aco i onj Čavković moraju otići!! ovo je ogromna šteta kako financijska tako i ugledu kluba, sramite se

KU
kupatilo
15:14 07.01.2016.

A Aco nije mogao nista kad je Cibona bez novaca.Treba grad stati iza nje jer propasce kao i Mladost vaterpolo odbojka a bili su evropska snaga a i PPD Zagreb samo zivotari poput Dinama.Nadjite nam jedan uspjesan sportski kolektiv.Nema ga jer nema ni novca a i kad ga ima mafija ga razgrabi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije