Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOO ODLUČIO

Zubac Cedevitin, do nove odluke Arbitraže HKS-a

18.09.2015., Francuska, Lille, stadion Pierre Mauroy - EuroBasket 2015, Juniorska All Star utakmica U18.  Ivica Zubac. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
03.05.2016.
u 07:00

Vijeće sportske arbitraže HOO-a poništilo je odluku Arbitraže HKS-a u slučaju košarkaškog supertalenta Ivice Zupca (19). A Arbitraža HKS-a svojedobno je poništila odluku HKS-ova povjerenika za natjecanje Dražena Jendriša koji je igračev prelazak iz Cibone u Cedevitu tada proglasio ispravnim.

Dakle, slučaj je sada vraćen na stanje kakvim ga je proglasio povjerenik, a Arbitraža HKS-a mora ponovo donijeti novu odluku koja teoretski može biti ista, ali ne po istim osnovama. U međuvremu je Zubac potpisao za Mega Leks.

>> Čak pet mladih Hrvata prijavilo se na NBA draft

Komentara 1

KG
kgs
09:59 03.05.2016.

Emil očito ima prijatelje u HOO-u,ali zaboravlja da je FIBA-in sud glavni za ta pitanja. Naime on tu istu FIBA-u ignorira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije