Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IVAN ŠUKER:

Ispričavam se, okrenut ćemo se mladima

Ivan Šuker
Igor Kralj/PIXSELL
14.09.2015.
u 22:00

'Moj je ugovor sa Savezom završio, moralno je da odem, jer nisam napravio rezultat.'

Pokisli su se vratili Velimir Perasović i društvo u ponedjeljak navečer u Zagreb, a jednom od putnika na Plesu, kad je prepoznao reprezentativce, otelo se "Ah, luzeri..."

- Zaslužili smo kritike, jer igrali smo vrlo loše u Francuskoj, potučeni smo do nogu - kazao je Perasović pa dodao:

- Moj je ugovor sa Savezom završio, moralno je da odem, jer nisam napravio rezultat. Nisam Nostradamus da znam što bi se dogodilo da nije bilo tog poraza od Češke, te pomrčine, tako da se na to ne treba vraćati.

Predsjednik HKS-a Ivan Šuker je dodao:

- Idemo dalje. Život ide dalje. Dogodilo se nešto što zaista nitko nije očekivao, ispali smo već u osmini finala Eurobasketa. Ispričavamo se ljubiteljima košarke, a sada se treba okrenuti mladima. Igrači su bili za neprepoznati. Izbornik? Nećemo donositi nikakve odluke preko noći, više nema žurbe.

>> Naplaćene su godine nereda, košarka klizi u beznačajnost!

>> Ovo je noćna mora! Hrvatska treba zadržati tek 3-4 igrača

>> 'Žao mi je zbog ovakvog sramotnog i nečasnog oproštaja'

>> Tko je kriv za sramotu na Eurobasketu? Jurica Golemac kaže igrači, a vi?

Komentara 74

MI
miter
23:38 14.09.2015.

Kako je loš ministar financija iz najgore korumpirane vlade postao predsjednik košarkaškog saveza? Možda da je postao izbornik, bili bi prvi po ukradenim loptama.

BO
borovina1981
09:58 15.09.2015.

Sve je to sport. Nekad dobiješ nekad izgubiš. Samo glavu gore.

Avatar LiberAlniGad
LiberAlniGad
09:57 15.09.2015.

Svi ponavljate kao papige jedno te isto. Kao da ste naručeni, o krađi, o HDZ-u... Jer vam svima ispran mozak? Jel vi mislite da su igrači loše igrali zbog HDZ-a? Jel ja živim u državi takvih primitivaca, koji misle da su intelektualci ako pljuju po nečemu o čemu nemaju pojma??? Pričajte o košarci, a ne ponavljati jedno te isto, i natjecati se tko će više kenjati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije