Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIJENA SKOČILA ZA 400%

HTV neće prenositi završnicu ABA lige

Cedevita - Cibona
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
17.04.2014.
u 11:56

"Nositelji televizijskih prava ponudili su HTV-u na početku sezone jednu cijenu, a ovih su je dana znatno povećali. Razlika je 400 posto", navodi HTV

Hrvatska televizija neće prenositi završnicu turnira košarkaške ABA lige koji se krajem idućeg tjedna igra u Beogradu i na kojem će nastupiti dva hrvatska kluba. S HTV-a poručuju da je cijena previsoka.

"Nositelji televizijskih prava ponudili su HTV-u na početku sezone jednu cijenu, a ovih su je dana znatno povećali. Razlika je 400 posto. Pod takvim uvjetima zbog nekorektnog i neprofesionalnog odnosa Arena sporta, HTV ne može pristati na prijenos završnoga košarkaškog turnira iz Beograda", navodi HTV.

>> Šarićev menadžer potvrdio: Dario sigurno ide na NBA draft

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar rajon rondo
rajon rondo
12:21 17.04.2014.

ukinite pretplatu !!!!!!!!!!

ST
stefj
12:05 17.04.2014.

Tja, obično ljudi plaćaju televiziju da bi nešto na njoj gledali. No očito to kod nas s HTV-om nije tako. Kod nas se plaća televizija samo zato da bi partijski uhljebi dobili plaću...

DU
Deleted user
14:17 17.04.2014.

bez obzira na ovo ali HTV više ne prenosi ništa od sporta, ne prikazuje nikakav filmski , dokumentarni i dramski program, informativni je dno dna, sve se svodi na glupiranje u raznim plesno-pjevačkim "zvjezdanim" natjecanjima i tancanjima po Lijepoj Našoj. Mogao bih emisijice navoditi do sutra jel se ništa već 20 godina ne mijenja pa zato ne vidim razlog opstanka HTV-a na državnim ili bolje džepovima građana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije