Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA LIGA

Grubi Popovich raznježio Ameriku

'WORLD RIGHTS NO USA, FRANCE, AUSTRALIA.   San Antonio Spurs head coach Gregg Popovich sits on the bench upset with his team play against the Los Angeles Clippers during the first half of Game 3 of th
'Big Pictures/PIXSELL'
21.04.2014.
u 16:28

- Ti si mi potavljao dobra pitanja, no ja bih više volio da je tu sada tvoj otac. Craig, nedostaješ nam. Ti si važan dio svih nas i želimo tvoj humor opet s nama, a ja ti obećajem da ću biti fin - poručio je Popovich novinaru koji je obolio od leukemije.

NBA doigravanje započelo je neočekivano, sa čak pet od mogući osam pobjeda gostiju. Tako je pet boljeplasiranih klubova ostalo bez prednosti domaćeg terena a među njima su i kandidati za najviši plasman kao što su Indiana Pacersi i Los Angeles Clippersi.

Zapravo, Indiana je pripredila najneugodnije iznenađenje jer je kao prvorangirana momčad Istoka izgubila od Atlante, najlošije momčadi u cijelom doigravanju. Atlanta je u osnovnom djelu sezone imala samo 38 pobjeda (38-44), što je čak 11 pobjeda manje od osmoplasiranog na Zapadu, a to je Dallas koji je zadao itekakvih problema San Antoniju, momčadi s najboljim skorom u ligi (62-20).

A priča dana upravo je trener Spursa Gregg Popovich, poznat po svojim otresitim odgovorima na novinarska pitanja. No, ovaj put ponašao se vrlo uglađeno zbog toga što je novinar na kojem se najviše "iživljavao" Craig Sager obolio od leukemije. Za ovu priliku intervjuirao ga je njegov sin Craig Sager Junior koji je taj razgovor htio snimiti, no Popovich je inzistirao da to učine usred utakmice, između treće i četvrte četvrtine. Razgovor je iskoristio za osobnu poruku oboljelom reporteru:

- Ti si mi potavljao dobra pitanja, no ja bih više volio da je tu sada tvoj otac. Craig, nedostaješ nam. Ti si važan dio svih nas i želimo tvoj humor opet s nama, a ja ti obećajem da ću biti fin.

>> Miami i Spursi poveli, Chicago i Houston poraženi kod kuće

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije