Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika gesta

Dario Šarić šibenskoj bolnici donirao pet televizora

Dario Šarić
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/8
30.08.2016.
u 17:27

Ovo je samo jedan mali znak pažnje prema tim vrijednim ljudima. Mislim da je dužnost svakog sportaša pomagati svima, a pogotovo svojim sugrađanima. Nadam se da će netko od pacijenata s Internog odijela pogledati koju moju utakmicu s Philadelphijom. Znam da obično počinju kasno po našem vremenu, ali tko zna – rekao je mladi šibenski košarkaš

Hrvatski košarkaški reprezentativac Dario Šarić pokazao je veliku gestu. Naime, Dario je donirao pet televizora Odjelu interne medicine šibenske bolnice i na taj se način odužio vrijednom osoblju koje od 0 do 24 pazi na zdravlje pacijenata, piše šibenik.in.

- Ovo je samo jedan mali znak pažnje prema tim vrijednim ljudima. Mislim da je dužnost svakog sportaša pomagati svima, a pogotovo svojim sugrađanima. Nadam se da će netko od pacijenata s Internog odijela pogledati koju moju utakmicu s Philadelphijom. Znam da obično počinju kasno po našem vremenu, ali tko zna – rekao je mladi šibenski košarkaš.

Ravnateljica OB Šibenik Sanje Jakelić izjavila je kako se Dario osobno uvjerio da bi Internom odjelu dobro došao koji televizor.

- Tu se liječio netko iz njegove uže obitelji, a Dario je došao u posjet i vidio kako stvari stoje. Jučer nas je nazvao, a danas smo već realizirali donaciju. Zahvaljujem mu u svoje ime, ime svih pacijenata i osoblja bolnice – kaže Sanja Jakelić.

Dario Šarić još uvijek je na odmoru u rodnom gradu nakon Olimpijskih igara, a u SAD putuje za desetak dana.

>>Šarićeva maestralna blokada zaludila internet, pogledajte reakcije iz svijeta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije