Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA PRVACI

Cleveland pred 1,3 milijuna ljudi proslavio naslov, a paradu predvodio - Stipe Miočić

Cleveland
Foto: Reuters
1/8
23.06.2016.
u 11:49

- Kakav fantastičan dan za mene u mom rodnom gradu. Pripala mi je čast da predvodim šampionsku paradu Cavsa! O moj Bože, bilo je to nešto nevjerojatno. Hvala Cavsima na pozivu da budem dio tog dičnog slavlja - kazao je 33-godišnji američki borac hrvatskih korijena

Cleveland Cavaliersi proslavili su svoj NBA naslov na tradicionalan način, četverosatnom paradom ulicama grada, pred 1,3 milijuna ljudi, a nju je predvodio jedan Hrvat. Naime, upravo je novi UFC-ov teškaški prvak Stipe Miočić bio taj koji je imao čast da bude u prvom automobilu kolone koja je prolazila dvomilijunskim Clevelandom.

- Kakav fantastičan dan za mene u mom rodnom gradu. Pripala mi je čast da predvodim šampionsku paradu Cavsa! O moj Bože, bilo je to nešto nevjerojatno. Hvala Cavsima na pozivu da budem dio tog dičnog slavlja - kazao je 33-godišnji američki borac hrvatskih korijena koji je prvi skinuo urok s Clevelanda koji je čekao prvaka 52 godine.

Kada je u Brazilu nokautirao Fabricija Werduma, Stipe je kazao da je to za njegov grad samo početak, da je on samo pokrenuo lavinu i da su na redu Cavsi i LeBron James. A kada je mjesec dana kasnije  Luke Rockhold, inače veliki navijač Golden State Warriorsa, prilično neočekivano izgubio svoj srednjaški pojas od Michaela Bispinga nekima je to bio znak za ono što se sprema u košarkaškim arenama.

U istoj dvorani (Quicken Loans Arena) u kojoj Cavsi igraju svoje domaće utakmice, Stipe Miočić će imati svoju prvu obranu naslova svjetskog prvaka u slobodnoj borbi , 10. rujna protiv Nizozemca Alistaira Overeema.

>> Cleveland NBA prvak nakon nevjerojatnog obrata u finalu protiv Warriorsa!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije