Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dogovor sa sponzorom

Cibona želi igrati u novom natjecanju Fibe radi svojih mladih dragulja

28.06.2015., Zagreb - Biranje predsjednika Hrvatskog kosarkaskog saveza odrzano je u Muzeja Mimara. Biralo se izmedju aktualnog predsjednika Danka Radica i njegovog protukandidata Ivana Sukera. Aleksandar Petrovic, Ivan Suker.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.07.2015.
u 08:52

Ne nađe li drugi angažman, za Cibonu bi kao treći centar, uza svog mlađeg brata, mogao igrati i Andrija Žižić

Nakon što je Fiba Europe najavila da pokreće novo klupsko natjecanje, za njega se jako zainteresirala Cibona, čiji predsjednik Aleksandar Petrović kaže:

– Do 13. srpnja trebali bismo znati koliki će nam biti proračun za sljedeću sezonu. Na dobrom smo putu da se dogovorimo sa dva naša i jednim inozemnim sponzorom, a onda bismo igrali u tome natjecanju zbog naših mladih igrača. U interesu nam je da Žižić, Zubac, Mavra i Slavica igraju dvije utakmice tjedno. Uspijemo li proći koji krug natjecanja značilo bi to da je ono za nas besplatno.

Naime, pobjednik tog natjecanja dobit će 250.000 eura, drugi 100.000 eura, treći 75.000 eura, a četvrtom će pripasti 50.000 eura. Po 25.000 eura dobit će četvrtfinalisti, a po 10.000 eura oni koji uđu u drugi krug.

U skupinama prvog kruga igrat će 64 kluba, a u skupinama drugog kruga 32. Potom će slijediti dva kruga doigravanja (osmina finala i četvrtfinale) te na kraju Final Four.

Kao što je ranije već potvrđeno, hrvatski prvak Cedevita igrat će u Ulebovoj Euroligi.

>> Aco Petrović: Cedevita je stala na pogrešnu stranu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije