Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u sofiji

Cedevita deklasirala Levski za 14. pobjedu

Miro Bilan
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
31.01.2015.
u 19:27

Miro Bilan predvodio je Cedevitu s 20 poena i četiri skoka.

U 20. kolu ABA lige Cedevita je u Sofiji svladala Levski s 95:78 i tako upisala 14. pobjedu u spomenutom natjecanju.

Zagrepčani su u Bugarskoj nastupili bez Roka Ukića, Ivana Ramljaka, Marija Delaša i Lovre Mazalina, no njihova pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje. Gosti su na startu poveli s 11:2. Prvu četvrtinu Cedevita je završila s vodstvom 31:16, a drugu sa 57:35.

Zagrepčani su u prvom poluvremenu imali sjajan šut za dva 18/23 i šut za tri 5/11. Trener Jasmin Repeša već je do velikog odmora minutažu dao svim igračima iz zapisnika pa je tako već u drugoj četvrtini zaigrao i mladi Ivan Vučić.

Drugo poluvrijeme nije ponudilo nikakvu neizvjesnost, a poslije treće četvrtine bilo je 82:58 za Cedevitu.

Miro Bilan predvodio je Cedevitu s 20 poena i četiri skoka. Dvocifreni su kod gostiju bili još Nemanja Gordić (12 poena i 6 asistencija), Fran Pilepić (13 poena) i Marko Tomas (10 poena i 4 asistencije), a kod domaćina su se istaknuli Aleks Simeonov (17 poena), Pavel Ivanov (22 poena) i Alex Ouandie (14 poena).

Sljedeću utakmicu Cedevita igra u sklopu 5. kola Last 32 faze Eurokupa u srijedu u 20 sati na gostovanju kod CAI Zaragoze.

>>AEK želi izvući Ukića iz Cedevite, Zubac protiv Krke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije