Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Košarka

Barać bi se mogao pridružiti Rudežu u Pacersima

Stanko Barać
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
27.05.2015.
u 12:40

Nakon što završi hrvatsko prvenstvo, u kojem uspješno igra u dresu Cedevite, Stanko Barać će se zaputiti u Indianapolis na probu.

Damjan Rudež mogao bi dobiti hrvatskog suigrača u Indiana Pacersima. Nakon što završi hrvatsko prvenstvo, u kojem uspješno igra u dresu Cedevite, Stanko Barać će se zaputiti u Indianapolis na probu.

Prije osam godina, na NBA draftu, Baraća je kao 37. izbor uzeo Miami Heat, ali je odmah razmijenjen u Indianu. Dobre igre u Cedeviti pročule su se do NBA lige pa ga Indiana želi provjeriti.

>>James i Cleveland pomeli Spahijinu Atlantu i ponovno izborili finale

Komentara 1

Avatar links
links
14:09 28.05.2015.

pa ako može Rudež... može gotovo cijela naša liga

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije