Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aco Petrović

Kada budemo kao Cedevita, nećemo trošiti javni novac

Aleksandar Petrović
Igor Kralj/PIXSELL
25.04.2015.
u 06:45

'Raspodjela sredstava proizlazi iz jasnih kriterija, a to je, između ostalih, osvajanje pet naslova prvaka države ili pobjednika kupa Hrvatske u zadnjih 10 godina. Taj kriterij vrijedi za sve sportove, a u košarci ispunjava ga jedino Cibona.'

Ponukan izjavom Cedevitina glavnog sponzora Emila Tedeschija o netransparentnom dodjeljivanju javnih sredstava najvećem rivalu, predsjednik KK Cibone Aleksandar Petrović imao je potrebu reagirati.

– Kada Cibona bude poput Cedevite, dakle kada bude financirana privatnim novcem, a očekujem da će se to dogoditi za 2-3 godine, tada će se Cibona povući iz javnog financiranja. Da smo mi na mjestu Cedevite, mi bismo se već sada iz toga povukli – poručio je Aco.

Javio se i Sportski savez Grada Zagreba, i poručio:

"Raspodjela sredstava proizlazi iz jasnih kriterija, a to je, između ostalih, osvajanje pet naslova prvaka države ili pobjednika kupa Hrvatske u zadnjih deset godina. Taj kriterij vrijedi za sve sportove, a u košarci ispunjava ga jedino Cibona".

>> Ostat ćemo na budžetu od 1,5 milijuna eura

Komentara 2

Avatar links
links
12:48 25.04.2015.

bože al ga aca lupeta

Avatar Point_of_view
Point_of_view
16:06 27.04.2015.

Zasto ovi iz grada nisu uzeli obracunsku jedinicu od sto godina? Kakva glupost od quasi-argumenata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije