Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promet pao

ZSE danas: HT najlikvidniji četvrti dan za redom

Zagrebačka burza
Davor Višnjić/PIXSELL
31.10.2014.
u 17:38

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi blago je pao u odnosu na jučer i to za 651 tisuću kuna te je iznosio 12,1 milijun kuna.

Ključni indeksi Zagrebačke burze drugi su dan za redom završili u zelenom.

CROBEX je porastao za 0,19 posto na 1.838,75 boda dok je CROBEX10 zabilježio rast od 0,37 posto na 1.052,94 bodova. Sektorski indeksi dan su završili s promjenama u rasponu od +2,49 posto koliko je porastao CROBEXtransport do -1,11 posto koliko je pao CROBEXkonstrukt. Obveznički indeksi dan su završili rastom; CROBIS je porastao za 0,25 posto a CROBIStr za 0,26 posto, javlja portal hrportfolio.hr.

Ukupni redovni promet na ZSE - Zagrebačkoj burzi blago je pao u odnosu na jučer i to za 651 tisuću kuna te je iznosio 12,1 milijun kuna. Milijunski promet evidentirala su dva izdanja a promjene cijena najlikvidnijih kretale su se u rasponu od +8,70 do -3,36 posto . Današnji redovni dionički promet također bilježi pad u odnosu na jučer, umanjen je za 1,6 milijuna kuna te je iznosio 10,3 milijuna kuna.

Četvrti dan za redom najviše se trgovalo s izdanjem HT-a s kojim je ostvaren promet od 4,1 milijun kuna te zabilježen rast od 2,23 posto na cijenu od 158,50 kuna. Druga najlikvidnija bila je Jadranska banka s prometom od 1,3 milijuna kuna i padom cijene za 3,36 posto na 900,00 kuna.

Više pročitajte ovdje.

>>ZSE DANAS: Prekinut negativni niz ključnih indeksa

>>Najviše se trgovalo s izdanjem HT-a koje je ostvarilo promet od 3 mil. kn

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije