Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Vrhunska OSRAM LED rasvjeta po sniženim cijenama na Ininim postajama

OSRAM LED INA
Foto: PR FOTO
1/10
PR
Autor
PR članak
22.12.2014.
u 08:45

Inin program vjernosti, koji traje do 15. veljače 2015., organiziran je u suradnji s vodećim svjetskim stručnjakom za rasvjetnu tehnologiju, njemačkom tvrtkom OSRAM, a u ponudi su proizvodi koji se mogu kupiti uz popust do čak 60%.

Na benzinskim postajama INA svojim vjernim potrošačima nudi kvalitetnu alternativu klasičnim žaruljama - OSRAM LED žarulje koje imaju radni vijek od čak 15 tisuća sati, uz trogodišnju garanciju kao dodatno jamstvo kvalitete. Uz to što osiguravaju dugotrajno rješenje, korištenjem OSRAM LED žarulja ostvarit ćete i uštedu energije za više od 80%.

Sasvim prigodno za ovo blagdansko doba godine, kupci će u ponudi pronaći LED božićni vijenac i LED diode za ukrašavanje bora i doma, kako bi što prije u svoj dom unijeli božićni i novogodišnji duh. Prigodan, a i koristan, poklon za djecu svakako su živopisne svjetiljke u obliku bubamare ili rakete, koje uz dekorativnu imaju i nekoliko drugih funkcija: služe kao sigurnosno orijentacijsko svjetlo i blago noćno svjetlo, ali i ručna svjetiljka po potrebi.

Također, u ponudi je i nekoliko različitih modela prijenosnih LED svjetiljki za odrasle, koje su svojom veličinom i oblikom prikladne za stalno nošenje. Ukoliko tražite još dulji radni vijek i garanciju – potražite LED žarulje s mogućnošću regulacije, s radnim vijekom od čak 25 tisuća sati, četverogodišnjom garancijom i uštedom energije za više od 80%. Osim žarulja za kućanstvo, program vjernosti donosi i ponudu Silverstar 2.0 halogenih žarulja za prednja svjetla za automobile, koje će vam osigurati do 60% više svjetla na cesti, do 20 metara dulji snop svjetla na cesti i do 50% dulje trajanje od uobičajenih žarulja. S kupnjom OSRAM LED proizvoda dostupnih u programu vjernosti zasigurno nećete pogriješiti, jer su iznimno učinkoviti, dugotrajni i višestruko upotrebljivi.

Iz navedenih razloga, kupci se pozivaju da se do 15. veljače 2015. kupnjom goriva, proizvoda ili usluga na odabranim Ininim benzinskim postajama uključe u program vjernosti, jer za svakih potrošenih 50 kuna dobivaju naljepnicu, a potrebno je sakupiti 5, 10 ili 15 naljepnica za kupnju bilo kojeg OSRAM proizvoda u ponudi uz popust do čak 60%. Naljepnice se mogu sakupljati na svim Ininim maloprodajnim mjestima, a iskoristiti na odabranim maloprodajnim mjestima, dostupnima na Ininoj web stranici www.ina.hr/osram.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?