Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONAČNO

Proradio korisničko-inovacijski centar IBM-a u Zagrebu

IBM
Foto: Matthias Balk/DPA/PIXSELL
13.03.2017.
u 18:41

IBM-ov centar investicijski je uspjeh Vlade Tihomira Oreškovića, ali se pripisuje i kao rezultat turneje u SAD-u prethodnog premijera Zorana Milanovića

Korisničko-inovacijski centar IBM-a počeo je s radom, potvrđeno je u IBM-u, u kojem planiraju i svečano otvaranje.

Smješten je u bivšem zagrebačkom Hypo centru, sadašnjoj City Plazi. IBM Client Innovation Center je operativan i zaposlenici pružaju podršku korisnicima širom svijeta iz Zagreba, stoji u priopćenju IBM-a.

Inače, IBM-ov centar investicijski je uspjeh Vlade Tihomira Oreškovića, ali se pripisuje i kao rezultat turneje u SAD-u prethodnog premijera Zorana Milanovića. U centru bi u prvoj fazi trebalo biti zaposleno 500 djelatnika.

>> 500 radnih mjesta u Zagrebu otvorit će u 2017. svjetski informatički div – IBM

>> IBM-ov centar za tehničku potporu bit će u Hrvatskoj, a ne u Sloveniji

Komentara 1

SA
sani1
20:50 13.03.2017.

Zoki svaka čast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije