Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
širi djelatnost

Hanfa odobrila investicijsko savjetovanje i upravljanje portfeljem Allianz Investu

Allianz Invest,Mario Staroselčić
Allianz Invest PR
20.10.2014.
u 14:49

Allianz Invest je s radom započeo 2008. godine te od samog početka bilježi kontinuitet uspješnih rezultata u poslovanju svoja tri fonda

Allianz Invest, društvo za upravljanje investicijskim fondovima, priopćilo je da je primilo odobrenje Hanfe za obavljanje djelatnosti investicijskog savjetovanja i upravljanja portfeljem.

- Nove usluge omogućuju nam individualni pristup klijentima u upravljanju imovinom. Naši investicijski savjetnici za pojedine ulagače sada mogu oblikovati posebne ulagačke strategije u skladu s njihovim osobnim preferencijama, zahtjevima i ciljevima - pojasnio je Mario Staroselčić, predsjednik Uprave Allianz Investa.

Allianz Invest je s radom započeo 2008. godine te od samog početka bilježi kontinuitet uspješnih rezultata u poslovanju svoja tri fonda: Allianz Portfolio - mješovitog investicijskog fonda, Allianz Cash - novčanog fonda i Allianz Equity - dioničkog fonda. Allianz Portfolio je 2. srpnja dobio nagradu ''Top of the Funds“ koju mu je u kategoriji otvorenih mješovitih investicijskih fondova dodijelilo Udruženje društava za upravljanje investicijskim fondovima Hrvatske gospodarske komore (HGK) za 2013. godinu, čime je četvrtu godinu zaredom odnio naslov prvonagrađenog fonda u svojoj kategoriji.

>>Fondovi Allianz Investa bez obzira na krizu imali solidne prinose

>>AZ Profit kupio 500 dionica Podravke

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije