Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Hrvatski pravopis ponovno u prodaji!

hrvatski pravopis
VL
PR
Autor
PR članak
04.09.2014.
u 15:30

Pripremite se za novu školsku godinu i nabavite jedinstveni hrvatski pravopis po neponovljivoj cijeni!

Nakon višegodišnjeg kaosa u hrvatskom pravopisanju, zahvaljujući radu znanstvenika Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje i javne rasprave govornika hrvatskoga jezika, napokon je stigao jedinstveni, znanstveno utemeljen, jasan i pregledan Hrvatski pravopis!

Obzirom da je Institut od samih početaka rada na pravopisu bio usmjeren prema korisnicima, odlučili su ga objaviti u tiskanom izdanju i plasirati na kioske. O uspjehu ovog pravopisa govori i činjenica da je ušao u uporabu nakon samo pet mjeseci, a inače je uobičajeno da prođe i nekoliko godina dok pravopis zaživi.

Ovaj pravopis jedini ima preporuku Ministrastva znanosti, obrazovanja i sporta za uporabu u osnovnim i srednjim školama! Cijeli je nastavni plan i program za sve razrede te za sve nastavne predmete konačno ujednačen prema jednome pravopisu, a natjecanja iz hrvatskoga jezika te državna matura također će se provoditi prema rješenjima iz ovog pravopisa.

Hrvatski pravopis možete kupiti na svim kioscima i u poštanskim uredima te na www.mondo.hr po akcijskoj cijeni od 89,90 kuna. Požurite po svoj primjerak!

O našim izdanjima informirajte se putem Facebook stranice.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?