Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UŠTEDITE I DO 50%

Nagradite svoje školarce za uspješan kraj još jedne školske godine

kuponi
10.06.2016.
u 16:55

Klub pretplatnika Moj Večernji daruje vam čak 16 kupona s popustima kojima možete razveseliti svoje školarce, ali i one nešto starije, za uspješan završetak još jedne školske godine. Naši partneri – Borovo, Papageno tours, Brokula&Ž, Leilou by Alex Dojčinović, Pikabooshop, Hama centar, Toybox, Djeca.hr, Philips, Müller, Ljevak te Poliklinika Ghetaldus su samo za pretplatnike Večernjaka pripremili odlične popuste.

Osvježite garderobu novim Startasicama, dizajnerskom odjećom by Alex Dojčinović ili udobnim Brokula&Ž muškim, ženskim i dječjim majicama.

Za one nešto zaigranije pripremili smo Dron s ugrađenom kamerom za snimanje što boljih fotografija i video zapisa te stereo slušalice, a nešto mlađi mogu uživati u Frozen kreativnom setu ili kreativnim i kulinarskim radionicama za djecu.

Za pripadnice nježnijeg spola tu je Philips epilator te sušilo i aparat za ravnanje kose, a nismo zaboravili ni na muškarce za koje smo pripremili popust od 25% na Philips aparat za šišanje.

U Mülleru iskoristite popust na registratore, drvene grafitne olovke i bojice te školske torbe i ruksake.

Uživajte i obiteljski na putovanju u Gardaland, pročitajte zanimljive knjige koje smo samo za vas pripremili te iskoristite poput i na prvi oftamološki pregled djeteta, a tu je i posebna ponuda za kupnju sunčanih naočala.

Zaista smo mislili na sve što vam treba za još jedno izvrsno ljeto stoga detaljnije informacije potražite na kuponima i odaberite nešto baš po svom ukusu.

Želite prijaviti greške?