Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRTUOZNA PREDSTAVA

'Sutra (ni)je novi dan' u Beču

sutra nije novi dan
Davor Višnjić/PIXSELL
15.10.2013.
u 12:56

Ivica Boban i Teatar EXIT predstavit će bečkoj publici tri nova mlada i talentirana glumca, Iskru Jirsak, Mirelu Videk i Zorana Pribičevića

Dva sata virtuozne turboigre za mlade i stare. Tako na lecima s pozivom na predstavu u bečko kazalište Akzent, u nedjelju 20. listopada s početkom u 19 sati, najavljuje Kulturno i sportsko društvo Zagreb iz Beča na čelu s Blaškom Papićem autorski projekt hrvatske legendarne redateljice, autorice, koreografkinje i pedagoginje Ivice Boban „Sutra (ni)je novi dan“. Ivica Boban i Teatar EXIT predstavit će bečkoj publici tri nova mlada i talentirana glumca, Iskru Jirsak, Mirelu Videk i Zorana Pribičevića. Riječ je o redateljičinim bivšim studentima, glumačkoj „trojci“ visokih dometa koja na dirljiv i angažiran način ispovijeda publici djeliće svoga života, koji su isti ili slični našima.

„Sutra (ni)je novi dan“ je predstava o običnim ljudima, o njihovim osamljenostima, dvojbama i strahovima, o teškoći ostvarivanja odnosa s drugim… o ljudima kojima se dogodio život onako kako nisu željeli, o teškoćama da se krene u novi dan s nadom i vjerom, o pokušajima da se pobjegne i izbavi od traumatične prošlosti, da se spasi od još nepodnošljivije sadašnjosti i od potpuno neizvjesne budućnosti, piše u pozivu na predstavu.

Organizator predstave Blaško Papić rekao je za Večernji list da je sretan da mu je pošlo za rukom dovesti u Beč ovu sjajnu glumačku ekipu na čelu s Ivicom Boban, koja je ne samo legendarna redateljica nego i jamac kvalitete koja se nadaleko čuje.

>> Predstava Sutra (ni)je novi dan osvojila čak šest nagrada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije