Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Exit u Mostaru

Predstava Sutra (ni)je novi dan osvojila čak šest nagrada

Sutra (ni)je novi dan, Exit,
pixsell
28.05.2013.
u 15:20

Na 11. međunarodnom festivalu komedije 'Mostarska liska 2013.' trijumfirao je Teatar Exit s predstavom "Sutra (ni)je novi dan", projektom redateljica Ivice Boban i troje mladih glumaca Mirele Videk, Iskre Jirsak i Zorana Pribičevića

 U okviru 11. međunarodnog festivala komedije \'Mostarska liska 2013.\' trijumfirao je Teatar Exit s s predstavom \"Sutra (ni)je novi dan\", autorskim projektom redateljica Ivice Boban i troje mladih glumaca Mirele Videk, Iskre Jirsak i Zorana Pribičevića. Predstava je osvojila čak 6 nagrada, i to:  Veliku lisku za najbolju predstavu u cjelini prema ocjeni stručnog žirija, Veliku lisku za najbolju predstavu u cjelini prema glasovima publike, Veliku lisku za najbolju glumicu po ocjeni stručnog žirija Iskra Jirsak, Veliku lisku za najboljeg glumca po ocjeni stručnog žirija Zoran Pribičević, Malu lisku za glumačku bravuru Zoran Pribičević, po izboru žirija medija, te Malu lisku za  glumicu Takmičarske večeri Iskri Jirsak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije